Ga naar de inhoud

Cavesco genomineerd NFV Franchise Trofee 2024

Cavesco is met de formule Doppio Espresso één van de drie genomineerden voor de NFV Franchise Trofee 2024. Op 28 mei aanstaande zal de vakjury bekendmaken welke van de drie genomineerde franchiseformules de Trofee in de wacht sleept.

De NFV Franchise Trofee is dé vakprijs voor franchiseformules en wordt jaarlijks toegekend door de Nederlandse Franchise Vereniging, de belangenorganisatie voor franchisegevers in Nederland. De vakprijs wordt sinds 2004 jaarlijks uitgereikt en geeft erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid. Begin mei zullen collega’s Rakish Gangapersad en Simone den Daas een uitgebreide presentatie geven aan de jury, onder leiding van juryvoorzitter Boris van der Ham. De winnaar zal op 28 mei bekend worden gemaakt.

Wij beschouwen deze nominatie als een erkenning voor het formulehuis Cavesco. De nominatie staat op naam van Doppio Espresso, aangezien dit de enige formule is die al sinds jaar en dag lid is van de NFV.

Alleen door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) erkende formules die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen op het gebied van onder andere de kwaliteit van de franchiseorganisatie, goede verdiencapaciteit, samenwerking en onderlinge communicatie komen in aanmerking voor de NFV Franchise Trofee 2024.

Mede dankzij jullie inspanningen en toegevoegde waarde als ondernemers kunnen wij voldoen aan de bovenstaande kwaliteitseisen.

Omdat wij alleen al enorm trots zijn op onze nominatie, willen wij dit graag samen met jullie vieren. Daarom bieden wij jullie deze lekkere traktatie aan voor jullie “Il dolce far niente” momentje van vandaag.

_________________________________________________________________________________________

Over de Nederlandse Franchise Vereniging

De Nederlandse Franchise Vereniging is de belangenbehartiger voor franchise gevend Nederland. Onze hoofddoelstelling is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling en groei van franchising in Nederland. Met 908 franchiseformules, 34.010 franchisevestigingen en 399.300 medewerkers wordt er een franchiseomzet gerealiseerd van bijna 42,4 miljard.