Ga naar de inhoud

Social Media Marketeer & Content Creator

Vacature voor Social Media Marketeer en Content Creator (24-40 uur per week)


Over Cavesco

Cavesco is een merkenhuis voor franchiseketens met de focus op koffie- en daghoreca. Onze ketens zijn toonaangevend en bekroond met awards voor service en koffiekwaliteit. Het bieden van aantrekkelijke horecaproposities én het verlenen van support aan franchisenemers is onze missie. We ondersteunen onze franchisenemers bij het realiseren van de best mogelijke resultaten op het gebied van kwaliteit, omzet en winstgevendheid. Dit doen we door het beschikbaar stellen van specialisten op het gebied van formuleontwikkeling, operationele zaken (inrichting, assortiment, online en offline marketing, kassa-systemen, opleiding), informatie- en communicatietechnologie, financiële zaken en juridische zaken.

Wat ga je doen?

Als Social Media Content Creator maak je deel uit van het marketing team en ga je aan de slag voor de verschillende franchise formules die vallen onder Cavesco (Doppio Espresso, Chocolate Company en Barista Cafe). Je ontwikkelt, activeert en beheert de verschillende social media platformen en zet deze op verschillende manieren voor de organisatie in. Daarnaast ondersteun je onze franchisenemers op het gebied van social media. Je bent dus van A tot Z verantwoordelijk voor onze socials.

Hierbij horen de volgende verantwoordelijkheden:

  • Het invullen en beheren van de contentkalender aan de hand van gestelde doelen (met name optimalisatie en groei van de online zichtbaarheid van de formules);
  • Het beheer van de diverse online kanalen;
  • Het uitvoeren van de social media campagnes: het bedenken, uitwerken en schrijven van sterke tekstuele content voor de diverse online kanalen en het maken van foto’s en video’s op locatie (met name in de vestigingen);
  • Analyseren van de prestaties van de content en het aanbrengen van verbeteringen op basis van de verkregen inzichten;
  • Communiceren met consumenten via social media, vanuit het oogpunt van klanttevredenheid;
  • Monitoren van en adequaat reageren op online reviews, vanuit het oogpunt van klanttevredenheid.
  • Ondersteunen van ondernemers op het gebied van social media: helpen met inrichten van bedrijfsaccounts, het geven van tips&tricks en handvaten/richtlijnen over hoe om te gaan met social media;
  • Het monitoren van de social media van franchisenemers en proactief bijsturen waar nodig;
  • Verdiepen in de wereld van social media en het monitoren van trends en ontwikkelingen in de branch en daarop inspelen; op welke platformen moeten we ons begeven, welke content moeten we plaatsen, hoe bereiken we onze gasten, hoe vergroten we het bereik etc.

Profiel

Wij zoeken een collega met een sterke en sprankelende persoonlijkheid, die zelfstandig kan functioneren en initiatiefrijk is. Je pakt zélf aan, doet zélf mee en steekt de handen uit de mouwen. Je bent creatief én je hebt volop energie om meters te maken. Je werkt analytisch, gestructureerd, nauwkeurig en resultaatgericht, je kunt goed omgaan met targets en signaleert tijdig problemen. Je bent zelfstandig, gedisciplineerd (naar jezelf en naar anderen) en ijzersterk in de opvolging van afspraken.

Daarbij heb je kennis van social media en ben je bekend met het werken in teams waarin iedereen een andere rol heeft, maar waar je samen aan het resultaat werkt. Je communiceert makkelijk en spiegelt jezelf regelmatig waarbij je je realiseert dat je alleen samen met collega’s optimale resultaten kunt behalen. Positieve communicatie met collega’s, franchisenemers en partners is belangrijk.

Daarnaast beschik je over:

– Een afgeronde social media opleiding, inclusief fotografie;
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, je kan goed en pakkend teksten schrijve
– Veel affiniteit en ervaring met social media kanalen als Facebook, TikTok, LinkedIn, Pinterest en Instagram;
– Een geldig rijbewijs en een auto;
– Affiniteit met food & beverage is een pre;

Wat bieden wij jou?

Een veelzijdige en verantwoordelijke baan in een loyaal en enthousiast team met veel ruimte voor eigen initiatief. Onze bedrijfscultuur is informeel. We zijn direct, open en beschikken over humor en nuchterheid. Daarbij bieden we je een boeiende functie waarin je zelfstandig aan de slag kunt en veel uitdagingen hebt en krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en door te groeien.

Wat kun je nog meer van ons verwachten?

– Een uitdagende functie in een groeiend bedrijf;
– Een prima werksfeer met korte lijnen;
– Veel vrijheid en zelfstandig handelen binnen de kaders van de gestelde doelen;
– Een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
– 20 Wettelijke en 4 bovenwettelijke vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
– Een pensioenvergoeding;
– En uiteraard kun je dagelijks genieten van de beste koffie!

Interesse?

Ben jij enthousiast? Solliciteer dan direct! Mail jouw CV met motivatie naar sollicitatie@cavesco.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marieke van der Werf (0513-419 363).