Ga naar de inhoud
Word ondernemer! Bezoek onze stand op De Nationale Franchise Beurs op 11 en 12 oktober 2024. Op deze beurs presenteert Cavesco een indrukwekkende reeks merken, waaronder Doppio Espresso, Chocolate Company, Barista Cafe en Multivlaai.
Ben je geïnteresseerd in franchising? Ontdek dan onze diverse opties. Elk van onze franchises heeft zijn eigen unieke stijl, systemen en werkwijze.

Multivlaai

Multivlaai is een begrip in Nederland als het gaat om verse, ambachtelijke vlaaien. Dit merk biedt een breed scala aan smaken en stijlen, ideaal voor elke gelegenheid. Als franchisenemer van Multivlaai profiteer je van een sterke merknaam en een product dat geliefd is bij een breed publiek.

Bezoek onze stand en ontdek welke franchise het beste bij jou past. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te helpen bij het realiseren van je ondernemersdromen!

Barista Cafe

Barista Cafe legt de nadruk op vakmanschap en beleving. Met een uitgebreid assortiment aan koffievariëteiten en een stijlvol interieur, is dit de ideale franchise voor ondernemers die een hoogwaardige koffie-ervaring willen bieden. Barista Cafe staat voor professionaliteit en passie voor het barista-vak.

Chocolate Company

Chocolate Company is de perfecte keuze voor chocoladeliefhebbers. Dit merk combineert een breed assortiment aan handgemaakte chocolades met een gezellige, luxe ambiance. Als franchisenemer krijg je de kans om deel uit te maken van een merk dat staat voor kwaliteit en creativiteit in chocoladeproducten.

Doppio Espresso

Doppio Espresso staat bekend om zijn authentieke Italiaanse koffiespecialiteiten en warme, gastvrije sfeer. Met een focus op hoogwaardige koffie en uitstekende service, biedt Doppio Espresso een aantrekkelijke kans voor ondernemers die gepassioneerd zijn over koffie en klanttevredenheid.